terminal bis apel wis rampung
07 Antalya

Terminal Bus Elmalı Dianggo

Penggalian utama lan karya dhasar saka proyek Terminal Bus Elmali, sing bakal dibangun dening Munisipal Metropolitan Antalya, wis diwiwiti. Terminal kasebut, sing bakal ngasilake listrik dhewe liwat panel surya, kanthi aspek lingkungan. Perbandaran Metropolitan Antalya menyang Elmali sing anyar [More ...]

watesan kacepetan diganti ing Antalya
07 Antalya

Wates Ganti Diganti ing Antalya

Rute kacepetan watesan sing dianyari tambah. Kanthi kaputusan Pusat Pusat Koordinasi Pengangkutan Metropolitan Antalya (UKOME), watesan kacepetan ing dalan kutha wis ditemtokake maneh. Batesan kacepetan 70 kilometer yaiku kilometer 82 ing sawetara dalan lan boulevards sing ana ing tengah kutha. [More ...]

pelatihan siswa ing muter
46 Kahramanmaras

Latihan Siswa babagan Olahraga ing Lalu Lintas

Kotamadya Kahramanmaraş metropolitan wis nyedhiyakake latihan sepeda menyang siswa ing tetanggan Erkenez supaya bisa ngundhakake panggunaan sepeda ing transportasi kutha. Bocah-bocah padha mara menyang sekolah karo pendidikane. 23-27 September ing ruang lingkup kampanye 'Ayo menyang sekolah dening Bocah-bocah' diluncurake dening Persatuan Kutha Sehat. [More ...]