komurhan koprusu ing jagad
23 Elazig

4 ing ndonya. Ranked

Konstruksi 2014 368 wiwit ing biaya yuta yuta Jambatan Kömürhan terus kacepetan pungkasan. Jembatan kasebut, sing bakal mlebu ing jagad sastra nalika rampung, ditujokake supaya dibukak lan dibukak menyang lalu lintas ing 2020. Dumunung ing antarane Malatya-Elazığ, jambatan Kömürhan lan [More ...]

malatya
44 Malatya

Prioritas ing Malatya

Sawise deklarasi 2019 minangka Bakanlığı Trafik Keutamaan prioritas Tarafından dening Menteri Dalam Negeri, Perbandaran Malatya Metropolitan, supaya bisa nyipta kesadaran pejalan kaki ing lalu lintas ing pusat kutha lan ing kabupaten ing ngarep sekolah ing pakaryan rampung [More ...]