mburi gaziray
27 Gaziantep

Gaziray, Pungkasane 2020

Proyek Gaziray, sing ditindakake kanggo ngatasi masalah transportasi ing Gaziantep, terus mlaku. Rumah Sakit MedicalPark 5 kilometer saka garis sing bakal dijupuk saka tender tender 800 yuta TL lemah, Gaziray samesthine bakal rampung ing akhir taun 2020. Gaziantep [More ...]

milyar galleon gaziray
27 Gaziantep

Milyar kanggo Gaziray Kalyon-ASL

Gaziray minangka jeneng sistem sistem rel sing bakal nyambung pusat kutha menyang pinggiran kutha ing Gaziantep. Konstruksi diwiwiti ing wulan pertama 2017. Proyek kasebut kalebu macem-macem tahap. Miturut Çiğdem Toker saka SÖZCÜ; X Bubar, 4,8 km dawa "trowongan sing mbukak lan cedhak proyek iki digawe. [More ...]