Harga Promosi 2020 Saiki - Kanggo Perusahaan Turki

Apa RayHaber?

Tembung kahanan

Iki minangka gabungan pariwara lan informasi. Struktur tembung advertorial asalé saka kombinasi "iklan" lan "editorial". Nalika nglakoni iklan advertorial kanggo produk utawa layanan, target kanggo entuk informasi iki karo target target. Amarga kita umur internet, alternatif iklan advertorial tinimbang iklan fiksi mengaruhi loro pariwara lan target pamirsa luwih akeh. Mula, tingkat ngasilake iklan advertorial cukup dhuwur.

Iklan / Iklan

Ora Ana Jinis iklan statement ragad
5.1 Saben dina (1 unit) Teks, visual lan tautan, teks indelis Dofollow £ 150
5.2 Mingguan (3 barang) Teks, visual lan tautan, teks indelis Dofollow £ 400
5.3 Saben wulan (12 unit) Teks, visual lan tautan, teks indelis Dofollow £ 1.500

Kanggo conto artikel promosi Klik kene!

  • Harga ora kalebu PPN kanggo kabeh iklan.

Kahanan sing dibutuhake

  • Link ing artikel promosi kudu paling 3.
  • 5 foto utawa 1 video ditampa.
  • Artikel taruhan, judi, promosi kanggo umur 18 ora ditampa.

Nerbitake Kertas Putih

Pambuka sampeyan komunikasi @rayhabersitus Sampeyan bisa ngirim menyang alamat kita utawa sampeyan bisa hubungi kita ing nomer telpon ing ngisor iki.

pembayaran

Sawise layang introduksi diterbitake, link publikasi dikirim menyang customer. Ing dina sing padha sawise mriksa, pambayaran kasebut dibayar minangka transfer bank utawa pembayaran PayPal.

Pembayaran ditampa ing paket saben minggu lan saben wulan.

Informasi Kontak

T: + 90 232 700 0 729
@: kontak @rayhabersitus
W: www.rayhabersitus

Panggenan!


Praktis 2020 News Advertorial (Newsletter) - Perusahaan Non-Turki

Iklan Advertorial

Iki minangka presentasi informasi karo pariwara. Struktur tembung advertorial asale saka kombinasi tembung "iklan" lan "editorial". Nalika nganakake pariwara advertorial kanggo produk utawa layanan, tujuane kanggo nyedhaki target target kanthi informasi kasebut. Amarga kita umur internet, alternatif iklan advertorial tinimbang iklan fiksi mengaruhi loro iklan lan target target. Kanggo alasan iki, tingkat ngasilake pariwara advertorial cukup dhuwur.

News / Publisher News

Ora Ana Jinis iklan Description Regane (saben iklan)
5.1 Saben dina (1 jeneng) Teks, gambar lan tautan, Dofollow ora bakal entek 75 EUR
5.2 Mingguan (3 iklan) Teks, gambar lan tautan, Dofollow ora bakal entek 200 EUR
5.3 Saben wulan (12 iklan) Teks, gambar lan tautan, Dofollow ora bakal entek 750 EUR

Klik kene kanggo conto!

  • PPN ora klebu.

Requirements

  • Link ing artikel promosi kudu paling 3.
  • 5 foto utawa 1 video ditampa.
  • Betting, judi, +18 konten promosi ora ditampa.

Kanggo Nerbitake

Kirimake advertorial menyang komunikasi @rayhabersitus utawa sampeyan bisa hubungi kita.

Pembayaran

Sawise penerbitan iklan, link saka publikasi dikirim menyang customer. Ing dina sing padha sawise mriksa, pambayaran kasebut dibayar minangka transfer bank utawa pembayaran PayPal.

Pembayaran ditampa ing paket saben minggu lan saben wulan.

kontak

T: + 90 232 700 0 729
@: kontak @rayhabersitus
W: www.rayhabersitus

Panelusuran News Railway