Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: 49 E1 Raya Kasedhiya Piece 20 R 300 Radius 1 / 9 Teras Monoblock Manganese Teras Kanggo Tuku

November 13 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Operasi TCDD 3. Direktorat Daerah
49 E1 Rail Cocog 20 Piece R 300 Radius 1 / 9 Teras Monoblock Manganese Teras Kanggo Tuku
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) jeneng: TCDD 3. Direktorat Daerah
b) Alamat: Mimar Sinan Qatter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR
c) Nomer telpon: 0 232 464 31 31 / 4931
d) Nomer faks: 0 232 463 16 22-464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Sandi / surname personel sing gegandhengan: Erhan KUŞ - Kepala kantor
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: 49 E1 Rail Coca 20 Potongan R 300 Radius 1 / 9 Tuku Teras Monoblock Manganese Terkenal
b) Nomer pendaftaran JCC: 2018 / 308523
c) Kuantitas lan jinis: 49 E1 Rail Cocog 20 Kuantitas R 300 Radius 1 / 9 Tuku Teras Monoblock Manganese Manganese
d) Papan pangiriman: Stasiun Alsancak bakal dikirim ing Area sing Dibandhingke ing Area Simpenan.
e) Informasi liyane: kasebut ing Spesifikasi Teknis.

Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;

a) Prosedur Tender: Prosedur Tender Terbuka (TCDD 3 / G)
b) Alamat Tender: Operasi TCDD 3.Rembang Direktorat Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR
c) Tanggal Tender: 13.11.2019
d) Tender wektu: 14 / 00
e) Papan rapat komisiender: TCDD Enterprise 3. Direktorat Daerah, Wakil Direktur Daerah. Ruangan Rapat, Mimar Sinan Qatter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak-Konak / İZMİR.

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 13
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar