Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

Oktober 10 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Bahan bakar bakal dituku
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Perolehan String Euro kanggo Kendaraan kanthi Sistem Pangenalan Ponsel Pengadaan barang bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum: 19 lan tawaran bakal ditampa mung liwat EKAP ing lingkungan elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 437090
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Karya Negara (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Pengadaan barang
a) Jeneng: Disualekno saka String Euro nganggo Sistem Pangenal Kendaraan kanggo Kendaraan Railway Mobile
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Disualekno 130.000 Liters Euro Diesel kanthi Sistem Pengenal Kendaraan kanggo Kendaraan Railway Mobile
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman: Ulukisla, Iskenderun, Narli, Ceyhan, Adana, Yenice, Gaziantep, Mersin, Karaman, Konya, Eregli
d) Duration / Tanggal Pangiriman: Sawise mlebu kontrak, 12 (rolas) wulan bakal dijupuk dening nabi.
d) Tanggal mula: ing dina 10 sawise mlebu kontrak

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 10.10.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 10
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor