Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Konstruksi Tembok Ekspor Tipe Panel kanggo Artova, Bekdiğin, Suluova, Turhal lan Yeşilyurt

Oktober 8 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Artova, Bekdiğin, Suluova, Stasiun Panel Turhal lan Yesilyurt Tipe Konstruksi Tembok Konstruksi Tembok
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Artova, Bekdiğin, Suluova, Turhal lan Yeşilyurt Stasiun Panel Jenis Konstruksi Tembok Konstruksi Tembok bakal diwenehake selaras karo 4734 Artikel 19 UU Pengadaan Umum, lan tender bakal dikirim liwat EKAP ing lingkungan elektronik mung. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 435071
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Stasiun Jalan 1 58030 SIVAS CENTER / SIVAS
c) Telepon lan nomor fax: 3462217000 - 3462237677
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Artova, Bekdiğin, Suluova, Turhal lan Yeşilyurt Stasiun Panel Tipe Ekspor Tembok Kerja
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
9.500 pager panel dawane meter, tembok ekspor meter 7500, kabel bolong meter 2000, konstruksi wesi 250 meter
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman: Amasya- Samsun -Tokat
d) Wektu / tanggal pangiriman: 150 (dina atus sèket) saka dina pangiriman.
d) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 08.10.2019 - 14: 00
b) Panggonan rapat saka komisi tender (alamat sing bakal mbukak e-naw): TCDD Sivas 4.

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 8
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor