Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Semen bakal dituku kanggo digunakake ing Manufaktur Turu Konkrit

April 9 @ 14: 30 - 17: 30

TL1

Semen bakal dituku supaya bisa digunakake kanggo nggawe turu turu konkrit iklan.

Pabrik Konstruksi TCDD Plant Sivas
Semen bakal dituku kanggo digunakake ing Pabrik Konkrit Turu
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Jeneng: TCDD Plant Sivas Concrete Sleeper Factory
b) Alamat: Ankara Boulevard No: 31 58190 / SİVAS
c) Nomer telpon: 0 346 2273612 / 130 - 158
d) jumlah Fax: 0 346 2270787
e) Alamat e-mail: sivasbetontraversihale@tcdd.gov.tr
f) Jeneng-jeneng / judhul saka personel sing relevan: Celal CİNNİ
g) 1.2. Penawar bisa njupuk informasi sing ana hubungane karo tender kanthi ngubungi personel ing alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: TS EN 197-1 CEM I 42,5 R Bulk Cement and CEM II
32,5 R Bag Cement
b) Nomer Registrasi JCC: 2020 / 142123
c) Jumlah lan jinis: 3.000 Ton TS EN 197-1 CEM I 42,5 R Bulk Semen lan 90 TON CEM II 32,5 R Bag Cement
d) Anyar sing bakal dikirim: Bakal dikirim menyang Direktorat Pabrakan Pabrik Konkrit Sivas.
e) Informasi liyane: kasebut ing Spesifikasi Teknis.

Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;
a) Prosedur Tender: Prosedur Tender Terbuka (miturut TCDD Pengadaan Barang lan Layanan)
b) Alamat kanggo tender: Direktorat Pabrik Kilang Konkrit TCDD Plant Sivas
c) Tanggal Tender: 09.04.2020
d) Tender wektu: 14: 30
e) Panggonan komisi komisi Tender: TCDD Plant Sivas Concrete Sleeper Factory dewan rapat Direktorat

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 9
jam:
14: 30 - 17: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway