Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Pengadaan: Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi

November 12 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 7. REGIONAL DIRECTORATE PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Sistem Teknologi Informasi Maintenance and Repair service procurement service perolehan layanan bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 518649
1 Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Ora: 2 / 1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 2722137621 - 2722141943
c) Alamat e-mail: 7bolgesinalinalavkokontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Layanan pengadaan sistem informasi Teknologi Maintenance lan Repair bakal dilakoni karo buruh 1 kanggo periode setahun kanggo kabeh perusahaan sing dumunung ing wilayah tengah lan propinsi ing wilayah kita.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD 7. Direktorat Daerah
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 12.11.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 12
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor