Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Karya Kerja Keretapi

Oktober 9 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Karya Api
REPUBLIK JAMINAN TURKEY GENERAL RAILWAYS NEGARA (TCDD) ADANA 6. PEMBUKSAN KABUPATEN DAN KONTROL KONTROL STOK

Direktorat Penyelenggaraan Railway 61 Ayrancı lan Ereğli, yaiku pembaruan dalan sing wis ngrampungake urip teknis bakal digayuh kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Umum Public Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 431975
1 Administrasi
a) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
b) Telpon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
c) Alamat e-mail: 6bolgemudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
2.840 baris meter pemisahan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: KONYA - KARAMAN PROVINCE, EREĞLİ lan AYRANCI DAERAH
c) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 90 (sangang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA
b) Tanggal lan wektu: 09.10.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 9
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor