Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Bridge Pass Haliç, Revolving, Maintenance, Repair, lan Troubleshooting Perolehan Layanan

April 6 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Jambatan Akses Metro Halic

Haliç Metro Passage Bridge Rotary Section Maintenance, Diposaken lan Ngatasi Masalah Pengadaan Layanan
METRO ISTANBUL INDUSTRY LAN PERDAGANGAN INC.

Haliç Metro Crossing Bridge Rotary Section Maintenance, Repair and Gusture Services procurement service procurement bakal diwenehake kanthi metode tender terbuka selaras karo artikel 4734 UU Pariwisata Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 675350
1 Administrasi
a) Alamat: YAVUZ SELİM MAH. METRO SK. NO: 3 34220 ESENLER / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2125689970 - 2125688900
c) Alamat e-mail: info@metro.istanbul
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Administrasi "Haliç Metro Pass Bridge, Revoluring Part Maintenance, Repair and Gusture Services Procurement" sesuai karo kabeh jinis pandhuan pangopènan, lan wujud, karya Gagal Ngilangi,
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: Istanbul
c) Wektu: 24 (rongpuluh papat) sasi saka tanggal wiwitan

3- Tender
a) Panggonan: Yavuz Selim Mah. Metro Sk. Ora: 3, 34220 Esenler / ISTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 06.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 6
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

Metro Istanbul
telpon:
+ 90 212 568 99 70
E-mail:
info@metro.istanbul
situs web:
https://www.metro.istanbul

ajang

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim District Metro Street Ora: 3 Esenler / ISTANBUL
Esenler / ISTANBUL, ISTANBUL 34220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 212 568 99 70
situs web:
https://www.metro.istanbul

Panelusuran News Railway