Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Pengadaan: Salutan Karet ing Lintasan Tingkat

Oktober 9 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Pelapisan karet ing Lintingan Tingkat
REPUBLIK KABUPATEN UMUR DIREKTORASI NEGARA LAYANAN NEGARA (TCDD)

Konstruksi Lapisan Karet ing macem-macem Lintasan Tingkat ing 2,3,4,5 lan 7 Area Daerah bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 372131
1 Administrasi
a) Alamat: TCDD GENERAL Direktorat tuku BUSINESS lan Inventory Control Department Hippodrome Anafartalar Caddesi No Quarter: 3 06340 Anafartalar Mah. ALTINDAĞ / Ankara
b) Telpon lan nomor fax: 3123090515 / 4311 - 3123115305
c) Alamat e-mail: satinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
2,3,4,5 lan 7. Pelapisan Karet Metretule 5119,96 Jumlah ing Lintasan Tingkat macem-macem ing Kantor Distrik
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: 2, 3, 4, 5 lan Direktorat 7 Wilayah ing Lintas Daérah
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 450 (sekawan atus lima puluh) dina tanggalan saka pengiriman panggonan kasebut.

3- Tender
a) Lokasi: Direktorat Jenderal Dewan Konferensi TCDD 1. Floor Hippodrome Caddesi No: 3 06330 Gar-Çankaya / Ankara
b) Tanggal lan wektu: 09.10.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 9
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Direktorat Jenderal Dirjen Direktorat Jenderal Purchasing and Stock Control Department Room (Kamar 3.kat 4052)
Ankara, Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor