Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Konstruksi Jembatan Jalur Railway ing Irmak Zonguldak Line Km: 166 + 900

Oktober 15 @ 10: 30 - 11: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Garis Irmak Zonguldak Km: 166 + 900 Railway underpass Bridge Bridge
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 2. LAYANAN PURCHASING REGIONAL DIRECTORATE

IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 166 + 900 DEM RAILWAY UNDERGROUND BRIDGE CONSTRUCTION Karya konstruksi bakal diresmikake miturut Artikel 4734 UU Perolehan Umum Umum 19 kanthi prosedur tender terbuka. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 455487
1 Administrasi
a) Alamat: Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA on Anadolu Boulevard
b) Telpon lan nomor fax: 3122111449 - 3122111225
c) Alamat e-mail: 2.bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
55,14 TON Penyediaan lan Kerajinan Baja sing dikuatake Ø 8 - Ø 12 mm (kalebu transportasi) lan karya liyane kanggo konkrit bertetulang
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: IRMAK - ZONGULDAK LINE KM: 166 + 900 Ç (ÇANKIRI)
c) Tanggal wiwitan: ing 7 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD 2.Rangkaian Direktorat Direktorat lan Penawaran Kontrol Penawaran Lantai: Lemah No: 17
b) Tanggal lan wektu: 15.10.2019 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 15
jam:
10: 30 - 11: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Anadolu Bulvarı Behiçbey / Ankara
Behiçbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor