Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pemberitahuan Pengadaan: Ditampa saka Layanan Dokter Tempat Kerja

November 11 @ 11: 30 - 12: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Dokter Tempat Kerja
TCDD TRANSPORTATION INC. GENERAL Direktorat kendaraan MAINTENANCE kendaraan MAINTENANCE SERVICE departemen OFFICE AFYONKARAHİSAR

Direktorat Pembaikan Penyelenggaraan Afyon Loko lan Direktorat Pengendalian Kendaraan Tavşanlı Diromatisasi Warehouse Direktorat Perolehan layanan Perolehan layanan kudu ditindakake sesuai karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 530180
1 Administrasi
a) Alamat: Kejiranan Aliçetinkaya Silo Yolu Street 2 / 6 03040 AFYONKARAHİSAR PUSAT / AFYONKARAHİSAR
b) Nomer telpon lan fax: 2722137621 - 2722132944
c) Alamat E-mail: afyonaracbakim@tcddtasimacilik.gov.tr
ç) Alamat internet ing endi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jinis lan jumlahe:
Direktorat Pembaikan Penyelenggaraan Afyon Loko lan Direktorat Penyelenggaraan Kendaraan Tavsanli Lokasi Direktorat antarane 01.01.2020 - 31.12.2020 pengadaan layanan dokter papan kerja.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Lokakarya Penyelenggaraan Kendaraan Afomotor / Afyonkarahisar lan TCDD Penyelenggaraan Kendaraan TCDD Diréktur Tavşanlı / Kütahya
c) Duration: tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan 31.12.2020

3- Tender
a) Papan: TCDD. 7. Latihan Direktorat Daerah lan Dewan Rapat Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 11.11.2019 - 11: 30

rinci

History:
November 11
jam:
11: 30 - 12: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Transportation Inc. Direktur Utama
Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3
Ankara, Ankara 35530 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0312 309 05 15
situs web:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar