Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Operasi fasilitas Pemanasan Pusat

November 8 @ 11: 30 - 12: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Operasi Pemanasan Pemanasan Bakal Diarani
TCDD TRANSPORTATION INC. GENERAL Direktorat kendaraan MAINTENANCE kendaraan MAINTENANCE SERVICE departemen OFFICE AFYONKARAHİSAR

Operasi operasi fasilitas pemanasan kendaraan Depot Direktorat Depot Direktorat Tavşanlı (1) sajrone wektu siji taun bakal digayuh kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 529733
1 Administrasi
a) Alamat: Distrik Aliçetinkaya Silo Road Street 2 / 6 03040 AFYONKARAHİSAR MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 2722137621 - 2722132944
c) Alamat e-mail: afyonaracbakim@tcddtasimacilik.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pengadaan layanan operasi Layanan pemanasan kendaraan Tavşanlı Locomotif Kendaraan Direktorasi pemanasan karo karyawan 01.01.2020 - 31.12.2020 karo pekerja bulanan (3) (1).
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TCDD Taşımacılık A.Ş. Direktorat Care Car Tavsanlı Locomotive Depot
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 08.11.2019 - 11: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 8
jam:
11: 30 - 12: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar