Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Informasi Pengadaan: Konstruksi Box Sentry

Oktober 8 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Bangunan kothak sentry
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

MALATYA 1 PCS ELAZIĞ 2 PCS TATVAN 1 PCS VAN 1 PCS TOTAL 5 PCS NUTSETER'S CLUB KONTEKSI GOLEKSI bakal ditrapake sesuai karo Artikel 4734 saka UU Public Procurement No. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 456335
1 Administrasi
a) Jeneng: REPUBLIK JAMINAN UMUM TURKEY ING RAJI (TCDD) 5. DIRECTORATE PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080 YE YLTEPE / YE YLYURT / MALATYA
c) Telepon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: MALATYA 1 PIECE ELAZIĞ 2 PIECE TATVAN 1 PIECE VAN 1 PIECE TOTAL 5 PIECES SHOP CONSTRUCTION
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
5 Kontaner lan bahan dipasang lan dipasang
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman: MALATYA-ELAZIĞ-TATVAN-VAN
d) Tanggal / wektu pangiriman: 40 (patang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 08.10.2019 - 09: 30
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD 5. MESYUARAT MESIN KABUPATEN

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 8
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor