Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 8 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Staff
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY DIREKTORASI EKSTERNAL NEGARA (TCDD) YHT REGIONAL DIRECTORATE

YHT Direktorat Distrik YHT; 11 / 01 / 01-2020 / 31 / 12-2020 / 12 / 4734 kanggo ngladeni ing ruang VIP sing dumunung ing Stasiun YaraT Ankara, Stasiun YHT Konya, Stasiun YHT Eryaman, Stasiun YHT Bilecik Selaras karo Artikel 19 UU Tender, tenders bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka lan tendha bakal ditampa mung liwat EKAP ing lingkungan elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 506657
1 Administrasi
a) Jeneng: JAMINAN NEGERI NEGERI NEGERI TURKISH (TCDD) DIRECTORATE YHT NEGARA
b) Alamat: Direktorat Daerah YHT, Distrik Eti, Boulevard Celal Bayar No: 78, ATG AVM 1. Lantai ÇANKAYA / ANKARA
c) Telepon lan nomor fax: 3125206369 - 3123090575
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Papan kerja Direktorat Daerah YHT; 11 / 01 / 01-2020 / 31 / 12-2020 Pakaryan layanan saben wulan karo petugas 12 kanggo ngladeni ing ruang VIP sing dumunung ing Stasiun Ankara YHT, Stasiun YHT Konya, Stasiun EHaman YHT, Stasiun YHT Bilecik
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pengadaan layanan kanggo wulan 11 karo personel 12 ing Direktorat Wilayah YHT.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / Pangiriman: Stasiun YHT Ankara, Stasiun YHT Konya, Stasiun Eryaman YHT, Stasiun Bilecik YHT
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 08.11.2019 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-tenders bakal dibukak): Kantor Tender Direktorat Wilayah YT, Eti Mahallesi Celal Bayar Bulvari No: 78, ATG AVM 1. Gedung Lantai, Cankaya / Ankara

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 8
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Daerah TCDD YHT
Ankara Stasiun Dhuwur Ankara Eti Mahallesi Celal Bayar Bulvari No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor