Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Pengumuman Tender: Pakaryan Listrik Bakal Rampung Ing Skop Proyek Signalization

April 9 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

Pakaryan listrik bakal ditindakake sajrone skop proyek signaling pengumuman tender.

Pakaryan Listrik Bakal Rampung Ing Skop Proyek Signalization
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Bekalan energi saka 14 Teknik Bangunan sing Bakal Digawe ing Skop Proyek Signalization bakal diwenehake kanthi metode tender terbuka selaras karo artikel 4734 UU Pengadaan Publik Umum 19, lan tawaran bakal ditampa kanthi elektronik liwat EKAP. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 136515
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: ATATÜRK AVENUE 121 / A ALSANCAK KONAK / İZMİR
c) Telepon lan nomor fax: 2324643131 - 2324647798
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Jeneng: Sumber energi saka 14 Teknik Bangunan sing bakal digawe ing Proyektif Skop Menehi Tandha
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Pembentukan fasilitas listrik kanthi poin 10 poin, 4 ing wilayah Torbalı-Ödemiş lan 14 ing wilayah Denizli-Kocabaş.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan sing arep digawe / dikirim: İzmir lan Denizli
ç) Tanggal / tanggal pangiriman: 210 (rong atus sepuluh) tanggalan saka pangiriman panggonan.
d) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 09.04.2020 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-bids bakal dibukak): TCDD 3. Kantor Daerah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 9
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway