Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Pengangkutan Penumpang Sepur Sivas Bostankaya nganggo Bus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
tcdd transport

Pengangkutan Penumpang Sepur Sivas-Bostankaya kanthi Bus
SİVAS-BOSTANKAYA-SİVAS TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. TRANSPORTASI LATIHAN LATIHAN Konvènsi nalika Tingkatan 8 PROSESEN PROSESI PANJENIS
TCDD Pengangkutan Co Saka Direktorat Umum:

Tender Registration No: 2019 / 546036

1 - Administrasi: a) Alamat: TCDD Taşımacılık A.Ş. B) Nomer Telepon lan Faks: 0312 309 05 15 / 71619 - 0312 309 13 65

2 - Jeneng lan jumlah barang sing cenderung tender: Pengangkutan Penumpang Sepur saka Sivas-Bostankaya menyang Sivas kanthi sewa Sewa

3 - Place mundhut barang utowo jasa: TCDD Umum Direktorat Purchasing lan Inventory Control Department Ruang Rapat (4052 No. kamar) / Altındağ, Anafartalar District Hippodrome Caddesi No: 3 Gar-Ankara / TURKEY

4 - Pengadaan barang kasebut ing ndhuwur wis dileksanakake dening Open Tendering Procedure kanthi nampa tawaran saka Penawar Domestik lan dokumen sing dibutuhake kanggo melu ing tender sing kasebut ing dokumen tender.

5 - TCDD Transportation Co Sampeyan kudu diwenehake utawa ditampa menyang 12 / 11 / 2019 ing 14.30 dening Direktorat Umum Komisi Tender.

6 - Dokumen tender TCDD Taşımacılık A.Ş. Direktorat Juru Umum Pembelian bisa dideleng ing Direktorat Cabang Order. Sing bakal ngirim tender wajib tuku dokumen tender lan TCDD Taşımacılık A.Ş. 100, kalebu VAT, bisa dipikolehi saka Kantor Pusat Direktorat Umum kanthi biaya -TL.

7 - Panentu kanggo paling ora% 3 rega sing diajukake bakal diwenehi.

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 12
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Transportation Inc. Direktur Utama
Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3
Ankara, Ankara 35530 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0312 309 05 15
situs web:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor