Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Wigati Tender: TCDD Led Lampu Tuku

Oktober 10 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

73 LED LAMP PURCHASE DENGAN TRANSFORMASI LED TINGKATAN ING SUKSARAAN KANGGO ING TCDD HAYDARPAŞA
Direktorat Jenderal Listrik Negara (TCDD) HAYDARPAŞA DIRECTORATE MANAGEMENT PORT

TCDD Pengadaan Lampu Led 73 sing ana gandhengane karo Konversi Lampu Lampu ing Area Bahan Mbebayani ing Haydarpaşa Pelabuhan bakal dijupuk kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 471907
1 Administrasi
a) Alamat: SELIMIYE HAREM ISKELE NEIGHBORHOOD BURHAN FELEK STREET NO: 1 34668 Harem ÜSKÜDAR / İSTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163488020 - 2163451705
c) Alamat e-mail: alizengin@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
73 Nomer sumber lampu Led.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Papan pangiriman: Layanan Teknis Direktorat Port Manajemen Haydarpaşa
c) Tanggal pangiriman: Sampeyan kudu dikirim ing siji lan invoice.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD Haydarpaşa Port Manajemen Direktorat Konferensi Hall
b) Tanggal lan wektu: 10.10.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 10
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor