Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
TÜLOMSAŞ

Gudang Warisan, Pasokan lan Pengangkutan TÜLOMSAŞ 2020 Year
GENERAL DIRECTORATE OF TULOMSAS

Gudang Waras, Penyediaan Layanan Pengiriman TÜLOMSAŞ 2020 taun, bakal diwenehake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Umum 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 487528
1 Administrasi
a) Alamat: Ahmet Kanatlı Street 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Nomer telpon lan fax: 0 222 224 00 00 4435 4436 4437 4438 0 222 225 50
c) Alamat e-mail: tulomsas@tulomsas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Download, loading, stocking, counting, gudang, kiriman antarane wong 32 lan tanggal 01.01.2020-31.12.2020; pangopènan lan reresik kendaraan transportasi; ngurutake lan transportasi sampah lan kethokan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: TÜLOMSAŞ, propinsi Eskişehir lan metu saka propinsi
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TÜLOMSAŞ Purchasing Supply Department
b) Tanggal lan wektu: 11.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 11
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

contractor
telpon:
+ 90 222 224 00 00
E-mail:
tulomsas@tulomsas.com.tr
situs web:
https://www.tulomsas.com.tr

ajang

Turkey Locomotive lan Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ)
Ahmet Kanatli Cad
Eskisehir, Eskisehir 26490 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 222 224 00 00
situs web:
https://www.tulomsas.com.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar