Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pemberitahuan Pengadaan: TÜLOMSAŞ Personil Layanan Pengeboran

Oktober 10 @ 10: 00 - 11: 00

tlxnumx
TÜLOMSAŞ

Anggota Layanan Kebakaran TÜLOMSAŞ
The contractor lokomotif lan INDUSTRY MOTOR IN TURKEY

TÜLOMSAŞ Personnel Service Fire Tuku barang-barang sing diperlokake bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 saka Hukum Pengadaan Umum No. 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 448033
1 Administrasi
a) Alamat: Ahmet Kanatli Street 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Telpon lan nomor fax: 2222240000 - 2222257272
c) Alamat e-mail: tulomsas@tulomsas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Antarane wong 11 lan 01.01.2020-31.12.2020 (bakal digarap ing Holidays lan Public holidays)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Pabrik, gedung administratif, lokakarya, warehouse, hangar, fasilitas sosial, unit omah ing ruang lingkup Direktorat Jenderal TÜLOMSAŞ; kendaraan layanan, kendaraan penarik lan narik ril sepur, papan parkir lan wilayah kabuka lan yen ana kabar, sambungan fasilitas KA TROD lan kendaraan penarik lan penarik ing kereta api sing ana ing situs TÜLOMSAŞ; wilayah ing ngendi institusi lan organisasi ing ngendi kerjasama lan protokol kerjasama ditindakake miturut panyuwunan lan panggonan ing ngendi intervensi utawa bantuan banyu bakal digawe sesuai karo panggunaan Departemen Dinas Kota Metropolitan Eskişehir, wilayah ing njaba lembaga sing ditugasake dening Direktur TÜLOMSAŞ lan Eskişehir Gubernur ing kasus darurat.
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TÜLOMSAŞ Purchasing Supply Department
b) Tanggal lan wektu: 10.10.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 10
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
tlxnumx
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,
situs web:
https://rayhaber.com

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Direktorat Jenderal Dirjen Direktorat Jenderal Purchasing and Stock Control Department Room (Kamar 3.kat 4052)
Ankara, Altindag District Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor