Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Pembersihan TCDD

Oktober 16 @ 14: 30 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Pembersihan TCDD
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

17 Nomer Bangunan Stasion / Stasiun lan Pembersihan Pengadaan Layanan Gedung bakal dijupuk sesuai karo 4734 Artikel 19 UU Pengadaan Publik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 448288
1 Administrasi
a) Jeneng: REPUBLIK JAMINAN UMUM TURKEY ING RAJI (TCDD) 5. DIRECTORATE PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080 YE YLTEPE / YE YLYURT / MALATYA
c) Telepon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Pembersihan Stasion 17 Stasion / Gedhung Stasiun lan outbuildings
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Sumber layanan pembersihan stasiun lan stasiun 5 karo 17 buruh 12 ing TCDD 40 region
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / pangiriman: Malatya, Elazig, Diyarbakir, Tatvan, Batman, Van Station, Mus, Hekimhan, Genc, ​​Yolcati, Kapikoy, Kepala Stasiun Kurtalan, Tambang, Golbasi, Dogansehir lan Kepala Stasiun Kapdere lan Gedhung Sayuran Pazardzhik, Bangunan lan Sekulane
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 16.10.2019 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat sing bakal diluncurake dening e-tenders): TCDD 5.Rupun gedhene Direktorat bangunan Özalper Mah. Cadstasyon Cad.No:1 Yeşilyurt / MALATYA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 16
jam:
14: 30 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar