Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Procurement Kabar: Procurement Antalya Tram Car

16/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
kendaraan trem bakal dituku

Tuku Mobil Tuku Antalya Tram
ANTALYA METROPOLITAN TRANSPORTASI TRANSPORTASI METROPOLITAN LAN DEPARTEMEN SISTEM LANJUTAN

ANTALYA 3 STAGE TRAMWARE KANTOR PEMBELIAN DAN KOMISI PEMETURAN bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sajrone Artikel 4734 saka 19 Public Procurement Law. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 580936
1 Administrasi
a) Alamat: ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MUNICIPALITY HIGH ALAN MAH. A.MENDERES BULV. NO: 20 07310 MURATPASA / ANTALYA
b) Telpon lan nomor fax: 2423218488 - 2422495475
c) Alamat E-mail: nurettintonguc@gmail.com
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
15 Nomer Kendaraan Tram, Bagean Alat, Latihan, Penyelenggaraan lan Perbaikan Tahap 3, Penyediaan Peralatan Khusus, (Garis Sistem Railway 3 kanggo njamin operasi gratis)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan Pengiriman: Gudang ing pusat kutha Antalya disetujoni dening Administrasi.
c) Tanggal kiriman: Kontraktor ngirim Jadwal Pakaryan sesuai karo Artikel 15 lan 16.3.1 saka Kontrak sajrone dina 16.3.2 wiwit tanggal Kontrak lan ngirim menyang Entitas Kontrak kanggo disetujoni. Program kerja iki adhedhasar spesifikasi teknis sesuai karo Artikel 16.3.2; desain umum, proyek detail, kabeh produksi, instalasi, pangujian lan pangiriman lan program aliran awis sesuai karo kontrak. The total durasi pakaryan (periode wiwit wiwitan pakaryan nganti tanggal ditampa sementara saka kabeh karya) yaiku wulan 24. Ing wektu kasebut, kabeh barang kerja sing tundhuk karo kontrak bakal rampung lan ditampa sementara kanggo kabeh karya bakal digawe. PROGRAM DELIVER: Rong kendaraan pisanan wiwit tanggal wiwitan yaiku 14. Desain saben wulan bakal rampung, dipasang lan tes pabrik bakal rampung ing Situs Warung Antalya bakal diunduh lan kendharaan sing isih bakal dikirim miturut kahanan sing padha miturut program ing ngisor iki; 14. 2 mobil 15 saben wulan. 2 mobil 16 saben wulan. 2 mobil 17 saben wulan. 3 mobil 18 saben wulan. 3 mobil 19 saben wulan. Kendaraan 3 saben wulan Kajaba saka wektu pangiriman loro kendaraan pisanan, pangiriman kendaraan liyane bisa diatur maneh karo persetujuan Entitas Kontraktor, tundhuk karo rencana produksi kontraktor. Sesuai karo Program Pangiriman sing wis kasebut, program kerja kalebu desain, tes jinis, tahapan manufaktur, tes FAT, transportasi, tes komisi, sertifikat operasi uji penumpang / penumpang, pangiriman alat ganti, alat khusus, pelatihan, persiapan lan ngrampungake dokumen, 15 bakal ditindakake ing dina sawise tanggal wiwitan lan bakal disetujoni dening Administrasi. Nyiapake lan ngrampungake Dokumen Desain kudu rampung sadurunge Pabrik alat diwiwiti. Latihan, Pangopènan / Diposaken, Manual Operating, Katalog Bagean Nggambar kudu dirampungake sadurunge Ditampa saksampune. Alat ganti lan alat khusus kudu digawa menyang situs gudang sadurunge ditampa sauntara. Part Spare lan peralatan khusus bakal dikirim menyang "peyder pey" Antalya Warehouse podo karo program pangiriman kendaraan lan dikirim lan kabeh bagean Spare lan Peralatan Khusus bakal dikirim nganti Penerimaan sementara. Yen acara sing ngirim Spare Parts lan peralatan khusus ora sadurunge sadurunge Panampa Provisional, bagean ora kiriman bakal tundhuk paukuman penundaan miturut Artikel 34.2 saka Kontrak.

3- Tender
a) Panggonan: Municipal Metropolitan Antalya 4.Kat Hall Tender Yüksekalan Mah. A. Menderes Blv. Ora: 20 07310 - Muratpasa / ANTALYA / TURKEY
b) Tanggal lan wektu: 16.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
16 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , , ,

organizer

Antalya Metropolitan Municipality
telpon:
(0 242) 249 50 00
E-mail:
info@antalya.bel.tr
situs web:
www.antalya.bel.t punika

ajang

Antalya Metropolitan Municipality
Adnan Menderes Boulevard No: 20 07310 Muratpasa / ANTALYA
Antalya, Antalya 07310 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
(0 242) 249 50 00
situs web:
www.antalya.bel.t punika

Panelusuran News Railway