Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Diesel Bakal Dituku

Februari 17 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

pengiriman notifikasi diesel bakal dituku

TCDD Company 3.
Where to Buy Diesel
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Sandi: Direktorat TCDD 3.
b) Alamat: Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Nomer telpon: 0232 464 31 31 / 4931
d) Nomer fax: 0232 463 16 22/464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Jeneng-jeneng / judhul saka personel sing relevan: Erhan KUŞ / Engineer
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: TCDD. 3. Direktorat Layanan Direktorat Railway Wilayah regional Sistem Automasi Konsumsi Bahan Bakar Kenderaan (ATOS) karo Diesel Supply
b) Nomer pendaftaran JCC: 2020 / 48848
c) Jumlah lan jinis: 350.000 intake diesel diesel euro
d) Papan pangiriman: Sistem ATOS ing stasiun bahan bakar ing pusat ing kendharaan kasebut.
e) Informasi liyane: Ditemtokake ing spesifikasi teknis.

Artikel 3- Informasi babagan pengadaan
Informasi babagan tender;
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender
b) Alamat ing endi tender bakal ditindakake: TCDD Enterprise 3rd Direktorat Barang Barang lan Layanan Perolehan Tender Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Tanggal Tender: 17 / 02 / 2020
d) Tender wektu: 14: 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD Company 3.

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 17
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway