Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Kayu Kayu, Garis Kayu lan Balok Kayu Kayu Kayu

Januari 23 @ 14: 30 - 15: 30

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

TCDD. Operasi 7. Direktorat Daerah
Bridge Kayu, Garis Kayu lan Kayu Kayu Kayu
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Jeneng: TCDD Enterprise 7. Direktur Wilayah AFYONKARAHİSAR
b) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
c) Nomer telpon: 0 272 2137621 / 301
d) jumlah Fax: 0 272 2141943
e) Alamat e-mail: 7bolgesatinalmavestokkontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
f) Jeneng lan jeneng kulawarga saka personel: Teksin GELDİ - TCDD 7. Kabupaten Dem. Direktur Pangopènan
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: 7 m473,574 Kayu Kayu, Kayu Kayu lan Kayu Pemotong Kayu (Miturut Spesifikasi Teknikal) pakaryan sing bakal digunakake ing karya-karya pangopènan sing bakal ditindakake ing Direktorat Dinas kaping 3 TCDD.
b) Nomer pendaftaran JCC: 2019 / 718152
c) Kuantitas lan jinis: Wood Bridge Crossmember (248,040 m3), Wood Line Crossmember (75,712 m3) lan Kayu Kayu Salib (149,822 m3) total 473,574 m3 Wooden Sleeper (miturut pemerolehan Teknis).
d) Panggonan Pangiriman: Rincian diwenehi ing Spesifikasi Teknis lan ukur.
e) Informasi liyane: Ditemtokake ing Spesifikasi Teknis lan ukur.
Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;
a) Prosedur Tender: Prosedur Tender Terbuka (4734 Artikel 3)
b) Alamat tender: Fasilitas TCDD 7. Direktorat Daerah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
c) Tanggal Tender: 23 / 01 / 2020
d) Tender wektu: 14: 30
e) Panggonan rapat komisi tender: TCDD. 7. Ruangan Direktorat Rapat lan Rapat GAR / AFYONKARAHİSAR

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Januari 23
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway