Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Bridge Works
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 1. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

TCDD 1 KABUPATEN ARIFIYE PAMUKOVA Konstrukasi KM: 167 + 235 SUBCROSS lan KM: 159 + 680 SUPPLIER BRIDGE Pakaryan konstruksi bakal ditrapake miturut Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 507982
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
ARIFIYE PAMUKOVA Kualitas lan JENIS KHUSUS DI DOKUMEN TENDER DOKUMEN TENDER DOKUMEN TENDER KERJA Konstrukasi KM: 167 + SUBWAY 235 lan KM: JAMINAN 159 + 680 OVERHEAD.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Stasiun Garis Haydarpasa-Ankara Alifuatpasa-Pamukova Km: 167 + 235 (underpass) lan Km: 159 + 680 (Bridge Overpass)
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 350 (telung atus lima puluh) dina tanggalan saka panggonan pangiriman.

3- Tender
a) Lokasi: Garage building 3 floor commission office room no 315 Haydarpaşa / kadıköy / İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 15.11.2019 - 14: 00

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 15
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar