Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Halkalı Layanan Pariwara Pusat Makanan Sing Bisa dijupuk

Februari 17 @ 11: 00 - 12: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

TCDD 1
Halkalı Layanan Pariwara Pusat Makanan Sing Bisa dijupuk
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 1. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: 3 4 HARTHAVAŞ - KADIKÖY / ISTANBUL
c) Nomer telpon: 2163378214
d) Nomer faks: 2163378214
d) (Interval: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 27 md.)
e) Jeneng, jeneng kulawarga lan judhul sing gegandhengan: CAHİT TOPALOĞLU - TENDER TABLE
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
2.1. Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: Halkalı Produksi Kerja, Distribusi lan Layanan Lainnya saka Worker Work Center
b) Quantity and type:
Halkalı Produksi Pangan, Distribusi lan Layanan Liyane saka Wong Tegal. Produksi panganan, distribusi lan layanan sampingan liyane ing pusat subsistensi.
(135 wong saben dina), saka 01.03.2020 nganti 31.12.2020 (211 dina kerja, 28.485 dhaharan)
Informasi rinci dilampirake karo spesifikasi administratif.
c) Papan tumindak: 1st District DistrictHalkalı Pusat Layanan Karyawan
ç) Link iki ditinggalake kosong.
Pasal 3 - Tender lan tunduk kanggo pengajuan
3.1.
a) Nomor registrasi Tender: 2020 / 39567
b) Prosedur tender: Tender mbukak.
c) Alamat kanggo ngirim tawaran: TIPD 1st Office Direktorat Komisi Kantor Gedung Tingkat Tingkat 3 no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
ç) Alamat kanggo tender: TCDD 1st Komisioner Direktorat Kantor Bangunan Gedung Lantai Tingkat 3 no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
d) Tanggal Tender: 17.02.2020
e) Tender wektu: 11: 00
f) Panggonan komisi tender: TCDD Enterprise 1. Gedung Kantor Wilayah 3.Kat Kamar no: 315 Haydarpaşa / İSTANBUL

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 17
jam:
11: 00 - 12: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway