Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Layanan Personel Teknik Bakal Ditampa

Februari 18 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

Direktorat Jenderal TCDD
Layanan Staff Teknis Bakal Dijupuk
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Sandi: UMUM DIREKTORATE DIRECTORATE GENERAL OF OPERATING RAILWAY STATE (TCDD)
b) Alamat: TCDD ENTERPRISE GENERAL DIRECTORATE OF PURCHASING AND STOCK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06050 - ALTINDAĞ / ANKARA
c) Nomer telpon: 3125204771
d) Nomer faks: 3125206211
d) Jeneng, surname lan judhul personel sing disenengi: Hatun ÖZTÜRK KARAOĞLU / Cabang Manager-Raşit BAYSAL / Sekretaris
Artikel 2 - Informasi babagan perekrutan / pengadaan miturut tender
2.1. Subyek pengadaan / pengadaan;
a) Jeneng: Staf teknis 33 wong (17 tukang listrik, 7 tukang paip, 2 tukang kayu, 2 teknisi elektronik / swara / komunikasi) sing bisa digunakake ing Bangunan Direktorat Umum TCDD lan papane sajrone 2 wulan 1 dina
b) Tipe: Pengadaan layanan
c) Peraturan Pelaksanaan sing gegandhengan: Nglamar Peraturan ing Toko Pengadaan Layanan
ç) Nomer proyek investasi (ing karya konstruksi): Item iki ora dikepung.
d) Kode:
e) Jumlah:
Personel teknis pribadi 7 (2 listrik, PLN kebersihan 2, 2 joiner, 1 elektronik / penyanyi / teknisi komunikasi)
Informasi rinci dilampirake karo spesifikasi administratif.
f) Panggonan ing ngendi pakaryan kasebut bakal ditindakake / barang kasebut bakal dikirim: Bangunan Tugas Direktorat Umum TCDD lan Bangunan
Artikel 3 - Tender Informasi
3.1.
a) Nomor registrasi Tender: 2020 / 28057
b) Prosedur tender: Tender mbukak.
c) Tender (panuntun bandhing mburi) tanggal lan wektu: 18.02.2020
Wektu: 10: 00
ç) Papan rapat komisi tender (alamat ing endi e-bids bakal dibukak): TCDD Enterprise General Directorate Purchasing and Inventory Control Department Hall Tender Commission Branch Cabang Kantor (Ruangan Nomer 4052) Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. Ora: 3 06050 Altındağ / ANKARA

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 18
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway