Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Layanan Pembersihan bakal dijupuk kanggo Maltepe Business Annex

Februari 18 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

Operasi TCDD 1. Direktorat Daerah
Layanan Pembersih kanggo Bangunan Annex Bisnis Maltepe
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Republik Turki Republik Turki (TCDD) 1. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: 3 4 HARTHAVAŞ - KADIKÖY / ISTANBUL
c) Nomer telpon: 2163378214
d) Nomer faks: 2163378214
d) (Interval: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 27 md.)
e) Jeneng, jeneng kulawarga lan judhul sing gegandhengan: CAHİT TOPALOĞLU - TENDER TABLE
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
2.1. Layanan saka subyek tender;
a) Sandi: Nglakoni layanan cleaning of the Maltepe annex operation karo personil 11
b) Quantity and type:
Maltepe operasi annex bangunan personel 11 lan layanan ngresiki saka tanggal 01.03.2020, tanggal 31 / 12 / 2020 kanggo nindakake pakaryan kasebut.
Informasi rinci dilampirake karo spesifikasi administratif.
c) Papan tumindak: 1st District District
ç) Link iki ditinggalake kosong.
Pasal 3 - Tender lan tunduk kanggo pengajuan
3.1.
a) Nomor registrasi Tender: 2020 / 39598
b) Prosedur tender: Tender mbukak.
c) Alamat kanggo ngirim tawaran: TIPD 1st Office Direktorat Komisi Kantor Gedung Tingkat Tingkat 3 no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
ç) Alamat kanggo tender: TCDD 1st Komisioner Direktorat Kantor Bangunan Gedung Lantai Tingkat 3 no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
d) Tanggal Tender: 18.02.2020
e) Tender wektu: 14: 00
f) Panggonan komisi tender: TCDD Enterprise 1. Gedung Kantor Wilayah 3.Kat Kamar no: 315 Haydarpaşa / İSTANBUL

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Februari 18
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway