Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Service Tender: Layanan Nyebrang Tingkat Layanan Bakal Diperoleh

Oktober 24 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Level Cross Guard Service Bakal Diperoleh
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik bisnis;
a) Jeneng: TCDD Plant 5.Rujukan Direktorat-MALATYA
b) Alamat: TCDD 5.Regional Materials Directorate Procurement Commission Komisi Barang lan Layanan Kantor Komisi Pengadaan Gazi mah. Medeniyet Cad. Ora: 10 / 2 Yesilyurt-Malatya
c) Nomer telpon: (0 422) 2124800 / 4111
d) Nomer faks: (0422) 2124816
e) alamat e-mail: 5bolgemalzeme@tcdd.gov.tr
f) Jeneng-jeneng / judhul personel sing gegandhengan: Direktur Layanan Pemeliharaan Kereta Api. Aziz Üzümcü -Technical Tel: 4041
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng: Pakaryan Pariwara 51 LAN PROSESEN 55 RAILWAY, PELAKSANAAN KOMUNITAS PEKULISAN 2020.
b) GAMBAR KILOMETER NGOMPOT Line
Sinan-Batman 89 + 900 (3 Shift) 4 Worker
Batman-Bashiri 91 + 010 (3 Shift) 4 Worker
Wolf-Mus 264 + 150 (3 Shift) 4 Worker

3 Workers 12 Workers
TOTAL: 12 Workers
c) Nomer registrasi GCC: 2019 / 465253
d)
c) Kuantitas lan jinis: 1) - KERJAYA 12 lan 12 BULAN (01.01.2020-31.12.2020) TRANSMISSION GUIDELINE SERVICE PROSUREMENT
d) Lokasi: Lokasi kasebut ing Spesifikasi Teknis.
e) Informasi liyane: Miturut Spesifikasi Teknis.

Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) Prosedur tender: Bukak prosedur tender.
b) Alamat Tender: TCDD 5.Region Directorate 2. Kat Rapat Rapat Özalper Mah. Ora: 1 44080 Yesilyurt / MALATYA
c) Tanggal Tender: 24 / 10 / 2019
d) Tender wektu: 14.00
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD 5.Rujukan Direktorat 2. Kat Rapat Rapat Özalper Mah. Ora: 1 44080 Yesilyurt / MALATYA

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 24
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor