Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Bahan bakar bakal dituku
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 4. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

PELITASAN (LAIN) PEMBELANGGAN DENGAN SISTEM FOLLOW-UP FUEL bakal ditindakake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 541818

1 Administrasi
a) Alamat: Stasiun Jalan 1 58030 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462217000 - 3462237677
c) Alamat e-mail: 4bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender (yen ana): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Ndarbeni Diesel (Liyane) karo Sistem Pelacak Minyak Bahan Bakar 01.01.2020 antarane 31.12.2022-145.000.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan Kiriman: Kendaraan layanan sing dioperasi ing Direktorat Wilayah kita bakal diwenehake menyang depot bahan bakar kendaraan ing stasiun bahan bakar lan peyder bakal dikirim / ditampa miturut Manajemen Administrasi.
c) Tanggal pangiriman: Kendaraan layanan sing dienggo ing Direktorat Wilayah antarane tanggal 01.01.2020-31.12.2022 bakal diwenehake menyang depot bahan bakar kendaraan ing stasiun bahan bakar lan peyder bakal dikirim / ditampa miturut kabutuhan Administrasi.

3- Tender
a) Panggonan: Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı İstasyon Caddesi No: 1 -SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 25.11.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 25
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,
situs web:
https://rayhaber.com

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Sivas 4. Direktorat Daerah
Muhsin Yazicioglu Bulvari No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 221 70 00
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar