Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Notice: Kanggo dituku Angle Guide Plate

Oktober 22 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD Afyon Concrete Traverse Factory
Where to Buy Angle Guide Plate
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Sandi: TCDD Afyon Concrete Travers Factory Manager AFYONKARAHİSAR
b) Alamat: Ali Çetinkaya Mah. Marshal Fevzi Cakmak Boulevard No: 5 03040
Markas AFYONKARAHİSAR
c) Nomer telpon: 0 272 213 76 21 / 4147-4197
d) Nomer faks: 0 272 214 57 05
e) alamat e-mail: afyonbetontravers@tcdd.gov.tr
f) Jeneng lan jeneng kulawarga saka personel: Erdoğan MUTLU - TCDD. Konkrit Trv. Bookmarking. Kuda. Direktur
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: Paket tuku Plate Platu Angle Guide.
b) Nomer pendaftaran JCC: 2019 / 473730
c) Quantity lan type: 85.000 pcs Angle Guide Plate.
d) Panggonan pangiriman :: TCDD Afyon Concrete Travers Fab. Müd- AFYONKARAHİSAR
bakal dikirim menyang.
e) Informasi liyane: …….
Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender
b) Alamat Tender: TCDD Afyon Beton Travers Fab. Direktorat-Marshal
Fevzi Çakmak Boulevard NO: 5 03040- AFYONKARAHİSAR
c) Tanggal Tender: 22 / 10 / 2019
d) Tender wektu: 10: 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD Afyon Concrete Travers Fabrikası Müd. Ruang rapat
AFYONKARAHİSAR

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 22
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor