Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Pengumuman Tender: Rehabilitasi Bayındır, Tirus lan Ödemiş Station Roads for Electrification and Signalization System

Oktober 16 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Harmonisasi Bayındır, Tirus lan Stasiun Station adsdemiş menyang Sistem Elektrisasi lan Signalisasi
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Konstruksi Bayındır, Tyre lan Ödemiş Station Roads to Electrification and Signalization System bakal diwenehake karo prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Umum Public 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 447258
1 Administrasi
a) Alamat: ATATÜRK CADDESI 121 / A ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telpon lan nomor fax: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
950 meter baris mbubarake, 1400 meter dalan ferrous
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Bayındır, Tirus, Ödemiş / İZMİR
c) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 180 (seratus wolung puluh) dina kalender saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: Cad Atatürk. Ora: 121 / A Alsancak / İZMİR
b) Tanggal lan wektu: 16.10.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor