Loading Acara

«Kabeh Kedadean

Perolehan Perolehan: Karya Pengadaan Layanan Karet Ankaray Enterprise

April 9 @ 15: 00 - 16: 00

TL1

bisnis ankaray

Pakaryan Pengadaan Rutin Ankaray Plant Rail
EGO GENERAL DIRECTORATE SYSTEMS DEPARTMENT

Pengadaan Perolehan Rutin Ankaray Enterprise saka layanan pengambilan rel Rail bakal diwenehake kanthi metode tender terbuka miturut artikel Hukum Hukum Pengadaan Umum Nomer 4734, lan tawaran bakal ditampa kanthi elektronik liwat EKAP. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2020 / 88379
1 Administrasi
a) Jeneng: DIRECTORATE GENERAL OF DEPARTMENT OF EGO RAIL SYSTEMS
b) Alamat: Kantor Polisi Hipodrom Jalan Blok A No: 5 06330. YENİMAHALLE / Ankara
c) Telepon lan nomor fax: 3125071087 - 3125071330
ç) Kaca web ing endi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh nggunakake e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Pengadaan Layanan Pengadaan Rail Rencana Ankaray Enterprise
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
4 barang, Kerja Pengadaan Layanan Rail Grinding Ankaray Plant
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan sing bakal digawe / dikirim: Pusat Pangopènan Operasi Ankaray Nergiz Sokak No: 2 Söğütözü / ANKARA
ç) Tanggal / wektu pangiriman: 90 (sangang puluh) dina saka tanggal miwiti kerja
d) Tanggal wiwitan karya: Ing dina 10 diwiwiti saka tanggal tandha kontrak.

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 09.04.2020 - 15: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat e-panawaran): Direktorat Jenderal EGO Security Neighborhood Hipodrom Caddesi No: 5 A Block. Lantai: Aula Dewan Administratif 4 Yenimahalle / ANKARA

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
April 9
jam:
15: 00 - 16: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

Aku
telpon:
0 312 507 10 00
E-mail:
bilgi@ego.gov.t punika
situs web:
https://www.ego.gov.tr

ajang

Direktorat Jenderal EGO
Keamanan Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0 312 507 10 00
situs web:
https://www.ego.gov.tr

Panelusuran News Railway