Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Mobil Mobil karo Pemandu

05/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Nyewa Mobil karo Supir
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 5. REGIONAL PURCHASING DIRECTORATE

Sewa Mobil Mobil Sewa 1- 14 Mobil Sewa karo 2- 9 Nomer Pemandu Pengadaan kudu dijupuk sesuai karo 4734 Artikel 19 UU Pengadaan Umum lan tendha bakal ditampa liwat EKAP mung ing lingkungan elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 563428
1 Administrasi
a) Jeneng: REPUBLIK JAMINAN UMUM TURKEY ING RAJI (TCDD) 5. DIRECTORATE PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. NO: 10 / 2 44080 YE YLTEPE / YE YLYURT / MALATYA
c) Telepon lan nomor fax: 4222124800 - 4222124816
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Mobil Mobil karo 1- 14 Mobil Nyewa Mobil Kuantitas 2- 9
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
1- 3 minibus (14 + 1) kursi, 1 (8 + 1) kursi minibus, unit 2 pindho taksi (4 × 4) (4 + 1 utawa 5 + 1), 6, 2) 2- 3 pilihan taksi kaping pindho (4 × 4), picking taksi 6 pindho
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Panggonan / pangiriman: TCDD 5 REGIONAL MINTIK
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.03.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 05.12.2019 - 14: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat sing bakal diluncurake dening e-tenders): TCDD 5.Rupun gedhene Direktorat bangunan Özalper Mah. Cadstasyon Cad.No:1 Yeşilyurt / MALATYA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
05 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Malatya 5. Direktorat Daerah
İnönü Mahallesi Cadstasi Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway