Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Grinding Rail antara Çakmak Çiftehan

Oktober 24 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD 6
Grinding Rail Antarane Pakaryan Çakmak Çiftehan
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi Pemilik Bisnis
1.1. Pemilik bisnis;
a) Jeneng: TCDD 6 Direktorat Daerah Seyhan / Adana
b) Alamat: Kurtuluş Mah. Atatürk Cad. 01120 Seyhan / Adana
c) Nomer telpon: 0322 4575354 / 4249
d) Nomer faks: 0322 4531195
e) Alamat email elektronik: 6bolgemudurlugu@tcdd.gov.tr
f) Jeneng / jeneng personel sing gegandhengan: Manager Cafer Avar Purchasing and Stock Service, Kepala Biro Musa Ören
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2- Informasi babagan Subyek Kontrak
Layanan saka subyek tender;
a) Jeneng :: Mesin Penggilingan Rail lan Pengisaran Rail Protective lan corrective saka Cakmak - Garis Stasiun Ciftehan
b) Nomer pendaftaran JCC: 2019 / 478411
c) Jumlah lan jinis: Mesin Penggilingan 49.500,00 kanthi Grinding Rail Protector lan Corrector
d) Panggonan: Çakmak - Stasiun Çiftehan
e) Informasi liyane:.
Artikel 3- Tender Informasi
Informasi babagan tender:
a) Prosedur tender: Bukak prosedur tender.
b) Address of mundhut barang utowo jasa: xnumx.bölg TCDD Direktorat Building Ruang Rapat Floor: xnumxseyh / Adana
c) Tanggal Tender: 24.10.2019
d) Tender wektu: 10: 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD 6, Hall Gedung Kantor Hall Lantai: 1,
Seyhan / Adana

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 24
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor