Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kontrak: Kemampuan Pabrik Daya Tata Bumbung Tipe Atas (TÃœDEMSAÅ)

Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30

TL1

TÜDEMSAŞ

Kemampuan Pabrik Daya Tata Bumbung Tipe Bumbung
TURKISH Railway mesin INDUSTRY INC (TÜDEMSAŞ)

FEATIBILITI INSTALLASI TINDAKAN PELUANG TANPA ROOF Tanggung jawab Penawaran layanan bakal dijupuk kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehake ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2020 / 17566
1 Administrasi
a) Alamat: KADI BURHANETTIN MAH. 58059 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telpon lan nomor fax: 3462251818 / 1299-1300-01 - 3462235051
c) Alamat e-mail: ticaret@tudemsas.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
1 Nomer Kemampuan Daya Tanduran Surya Tanduran Bakar
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Direktur TÜDEMSAŞ-SİVAS
c) Wektu: 50 (sèket) dina wiwit saka tanggal wiwitan

3- Tender
a) Lokasi: TÜDEMSAŞ Komisi Pertemuan Komisi Umum-SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 29.01.2020 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Januari 29
jam:
14: 00 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,

organizer

TÜDEMSAŞ
telpon:
+ 90 346 2251818
E-mail:
tudemsas@tudemsas.gov.tr
situs web:
http://www.tudemsas.gov.tr/

ajang

Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ)
Kadıburhanettin Mah., Cadhang Fabrika. TUDEMSAS Ora: 12
Sivas, Sivas 58030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 2251818
situs web:
http://www.tudemsas.gov.tr/


Panelusuran News Railway