Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Penyediaan 49 E1 lan 60 E1 Crossmember Shear Konkrit

Maret 31 @ 10: 00 - 11: 00

TL1

pengadaan pengumuman tender e lan e truss konkrit

Direktorat Jenderal TCDD
Penyetor 49 E1 lan 60 E1 Crossmember Shear konkrit EXNUMX
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha

1.1.
Jeneng: Direktorat Jenderal Railways Negara-negara Turki
Alamat: Hacı Bayram Veli Mahallesi Hipodrom Caddesi
Ora: 3 Gar / Altındağ / ANKARA
Nomer telpon: 90 312 309 05 15 / 4371-4311
Nomer faks: 90 312 311 53 05
Alamat email elektronik: satinalma@tcdd.gov.tr
Jeneng-judhul-jeneng personel sing relevan: Uğur Pegawai ERDEM, Ümit ARSLAN Branch Manager V.

Penender bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.

Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a. Jeneng: 25.110 Meter saka 49 E1 lan 25.400 Meter saka 60 Grengok Konkrit E1
Pakaryan Teknik
b. Nomer JCC: 2020 / 79076
c. Jumlah lan jinis: 25.110 Meter 49 E1 lan 25.400 Meter 60 Gunting Konkrit E1
Pakaryan Teknik
(Kabeh barang lan jumlah dituduhake ing Dhaptar Requirence.)
d. Pengiriman kanggo:
Kanggo Penawaran Domestik: Bakal dikirim menyang alamat Direktorat Pabrik Scissor Çankırı, kalebu loading, mbukak, transportasi lan tumpukan.

Kanggo Tender Asing: Sawise muatan, momotan, transportasi lan tumpukan, bakal dikirim dening kontraktor menyang alamat Direktorat Pabrik Scotsor Çankırı, sawise prosedur adat ditetepake dening Kontraktor, sesuai karo sertifikasi otorisasi sing bakal diwenehake dening Administrasi ing Direktorat Customs sing relevan.

Informasi liyane:

Artikel 3-Tender Informasi
a. Prosedur tender: Prosedur Tender Terbuka
b. Alamat kanggo tender: Direktorat Jenderal TCDD Enterprise Hacı Bayram Veli Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Gar / Altındağ / ANKARA
c. Tanggal lelang: 31.03.2020
d. Waktu tender: 10: 00
e. Papan rapat komisi TenderD: Dewan Mesyuarat Pembelian lan Inventori Pengawasan TCDD Plant (lantai kaping 3, kamar no. 4052)

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.


rinci

History:
Maret 31
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

Direktorat Jenderal TCDD
Jurusan Direktorat Tuku lan Tuntutan Umum TCDD
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Ora: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 903123090515
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway