Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Peralatan Listrik kanggo Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

Januari 21 @ 14: 30 - 15: 30

TL1

TÜVASAŞ

Direktur Utama TÜVASAŞ
Peralatan Listrik kanggo Sepur Nasional
LESEN LISENSI: 2020 / 12922

SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI

Artikel 1 - Informasi babagan Administrasi
1.1. Administrasi;
a) Jeneng: TÜVASAŞ Direktorat Jenderal
b) Alamat: Mithatpaşa Mah. Kadhaulatan nasional cad.no:xnumx ADAPAZARI / TURKEY
c) Nomer telpon: 90 264 2751660 (Dibangun ing: 3451-3452-3453)
d) Nomer faks: 90 264 2751679
d) Alamat surat elektronik: satinalma@tuvasas.com.tr
e) Unit Related: Departemen Purchasing - Departemen Persiapan Penyelidikan dan Tender
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi sing gegandhengan karo tender saka Direktorat Riset lan Departemen Persiapan Tender.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
2.1.
a) Jeneng: MATERI ELEKTRIK
b) Jumlah lan jinis: TOTAL: 175 item - SUPPLY
c) Ing panggonan layang: Direktorat Jenderal TÜVASAŞ - ADAPAZARI / TURKEY
ç) Informasi liyane babagan tuku (yen ana):
Artikel 3- Informasi babagan pengadaan
3.1.
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender
b) Alamat tender yaiku: Direktur TÜVASAŞ- Mithatpaşa Mah. Kadhaulatan nasional cad.no:xnumx ADAPAZARI / Sakarya / TURKEY
c) Tanggal tender (tender final): 21. 01. 2019
ç) Tender wektu (penawaran pungkasan): 14: 30
d) Panggonan komisi komisi Tender: Direktur TÜVASAŞ Ruang Rapat Komisi Tender

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Januari 21
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TÜVASAŞ
telpon:
0264 275 16 60
E-mail:
info@tuvasas.gov.tr
situs web:
https://tuvasas.gov.tr

ajang

Turkey Wagon Industry Co. - TÜVASAŞ
Alamat: Milli Egemenlik Caddesi No: 131 54100 Adapazari / SAKARYA
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 264 275 16 60
situs web:
https://tuvasas.gov.tr


Panelusuran News Railway