Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Over Over Vehicles tinimbang Level Crossing

November 26 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Garis Basmane-Afyon Km: 171 + 165'de nyebrang tinimbang konstruksi kendharaan kendaraan
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Garis Basmane-Afyon Km: 171 + 165'de leveling cross tinimbang kendaraan overpass kendaraan (Alaşehir) 4734 No. UU Perolehan Umum 19 sesuai karo tender bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 515873
1 Administrasi
a) Alamat: ATATÜRK CADDESI 121 / A ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telpon lan nomor fax: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
25000 m3 Pengukuhan Bumi sing Dikiatake, 3900 m2 Dinding Bumi, 580 mt. 120 Pile On-Site Pile, 180 Ton Ribbed Reinforcing Steel and Work, 800 m3 Ferrous Concrete C25, 5000 m2 Flooring and Work liyane
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Alaşehir - MANİSA
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Lokasi: TCDD 3. CADANGAN DIRECTORATE ATATÜRK CAD. NO: 121 / A ALSANCAK / IZMIR
b) Tanggal lan wektu: 26.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 26
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, , ,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar