Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender kabar: Tuku baterei

November 13 @ 11: 00 - 12: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

TCDD Enterprise 2.BÖLGE DIRECTORATE
Baterei bakal dituku
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 529311
SUBJECT TENDER LAN SISWA KUWI
Pasal 1 - Informasi babagan pemilik usaha
1.1. Pemilik saka administrasi bisnis;
a) Jeneng: TCDD Enterprise 2.REGION DIRECTORATE Procurement of Goods and Services
Komisi Tender
b) Alamat: Behiçbey / ANKARA
c) Nomer telpon: 0312 211 14 49
d) Nomer faks: 0312 211 12 25
e) Alamat e-mail: www.tcdd.gov.tr
f) Jeneng-jeneng / judhul personel sing gegandhengan: Basri MELETLİ / Kepala Komisi
1.2. Tenderers bisa njupuk informasi babagan tender kanthi ngubungi personel saka alamat lan nomer kasebut.
Pasal 2 - Informasi babagan subyek tender
Barang tundhuk tender;
a) Jeneng: 2 REGIONAL DIRECTORATE BOĞAZKÖPRÜ-ULUKIŞLA LINE CUTTING SIGNALISATION TEKNIKAL KANGGO TANGGAL (630 PCS 12V 200AH BATTERY)
b) Nomer pendaftaran JCC: 2019 / 529311
c) Kuantitas lan jinis: 630 PCS 12V 200AH BATTERY PURCHASE
d) Papan pangiriman: Direktorat Penyelenggaraan Railway 2.Regional
e) Informasi liyane: Ditemtokake ing spesifikasi teknis.
Artikel 3-Tender Informasi
Informasi babagan tender;
a) Tender prosedur: Bukak Prosedur Tender
b) Alamat tender: TCDD Plant 2.REGION DIRECTORATE Barang lan Layanan
Pengadaan Komisi Tender BEHİÇBEY / ANKARA
c) Tanggal Tender: 13.11.2019
d) Tender wektu: 11: 00
e) Panggonan rapat komisi Tender: TCDD Enterprise 2.REGION DIRECTORATE Komisi Pengadaan Barang lan Layanan Dewan Pertemuan

NEW ihale_dokum

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 13
jam:
11: 00 - 12: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Ankara 2. Direktorat Daerah
Behiçbey Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 312 309 05 15
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor