Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Pakaryan Bangunan Teknik Listrik bakal Dibangun ing Skop Proyek Signalization

12/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Pakaryan Bangunan Teknik Listrik sing bakal dibangun ing Skop Proyèk Signalisasi
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 3. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

PROJEK TEKNIKAL TEKNIK 14 ENERGY bakal dianutake kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 570597
1 Administrasi
a) Alamat: ATATÜRK CADDESI 121 / A ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telpon lan nomor fax: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Unit 10 ing unit Torbalı-Ödemiş lan unit 4 ing distrik Denizli-Kocabaş
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: İzmir lan Denizli
c) Tanggal wiwitan: ing 10 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 240 (rong atus patang puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD 3. Direktorat Daerah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR
b) Tanggal lan wektu: 12.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Izmir 3. Direktorat Daerah
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Major Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 232 464 31 31
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway