Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Pengukuhan Bridges lan Grilles

Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD lan asil tender

Penambahan Bridges lan Grilles
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) 1. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

TCDD 1 KABUPATEN KOMUNITAS PENTAKSIRAN KABUPATEN GRATIS lan GRILLS STRENGTHENING AND KOMUNITAS MANUFACTURING KARYA Karya konstruksi bakal ditrapake miturut Artikel 4734 UU Perolehan Umum No. 19 miturut prosedur tender terbuka. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 682245
1 Administrasi
a) Alamat: 3 4 Haydarpaşa KADIKÖY / ISTANBUL
b) Telpon lan nomor fax: 2163378214 - 2163378214
c) Alamat e-mail: 1bolgealimsatim@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet ing ngendi dokumen tender bisa dideleng: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Construction work
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
KENYATAAN NGEMBANGKAN lan KOLEKSI ING Kementrian TCDD 1. KAWINAN KABUPATEN KABUPATEN DAN KARANGAN MENENGKAPI KONEKTOR 7 Bagean lan 92 POS POS lan UNIT PROSAKAN KOMUNITAS.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) papan kerja: 1. Kawasan Wilayah - Bisnis sing ditemtokake ing Spesifikasi Teknis
c) Tanggal wiwitan: ing 15 dina saka tanggal tandha kontrak
panggonan panyedhiya ditindakake.
d) Suwene karya: 270 (rong atus pitung puluh) dina tanggalan saka tanggal pangiriman.

3- Tender
a) Panggonan: TCDD 1.Rembang Komisi Kantor Direktorat Bangunan Kamar Lantai Tingkat 3 no: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Tanggal lan wektu: 27.01.2020 - 14: 00

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.



rinci

History:
Januari 27
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat Daerah
Rasim Paşa Quarter Railway Station Road 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0216 348 80 20
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr


Panelusuran News Railway