Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Service Cleaning

Oktober 15 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Cleaning Service
GENERAL DIRECTORATE OF TURKISH STATE MANAGEMENT STREET (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Perolehan Bangunan Direktorat Wilayah 6 lan Layanan Pembersihan Gedung Pengadaan layanan kudu dijupuk sesuai karo 4734 Artikel 19 UU Pengadaan Umum. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 457026
1 Administrasi
a) Jeneng: Direktorat Jenderal Karya Negara (TCDD) ADANA 6. REGION PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE
b) Alamat: Kurtulus Mahallesi Atatürk Caddesi 01120 Seyhan SEYHAN / ADANA
c) Telepon lan nomor fax: 3224536914 - 3224575807
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: Pengadaan bangunan Direktorat 6 Wilayah lan Layanan Pegawai Pembersihan Pembinaan
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
Kepribadian 8 6. Perolehan Layanan Pembersihan kanggo Bangunan Direktorat Wilayah lan Bangunan
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan pangiriman / pangiriman: Provinsi Adana - Seyhan County - TCDD Adana 6. Bangunan Direktorat Wilayah lan Binaan.
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 15.10.2019 - 10: 00
b) Panggonan rapat ing komisi tender (alamat sing bakal dibuka e-naw): TCDD 6. Lantai Ruang Rapat Manajemen Wilayah: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 15
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Adana 6. Direktorat Daerah
Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Square 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
0322 453 69 14
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor