Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Perolehan Perolehan: Layanan Pemadam kebakaran Bakal Diolehi (TÜVASAŞ)

Oktober 24 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
TÜVASAŞ

Layanan Geni
TURKISH titian INDUSTRY TÜVASAŞ / PURCHASING Departemen

Pengadaan layanan petugas pemadam kebakaran bakal dijupuk kanthi prosedur tender terbuka selaras karo Artikel 4734 UU Pengadaan Awam Nomer 19. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 464325
1 Administrasi
a) Alamat: MİTHATPAŞA MAH. MİLLİ EGEMENLIK CAD. NO: 131 54100 ADAPAZARI / SAKARYA
b) Telpon lan nomor fax: 2642751660 - 2642751679
c) Alamat e-mail: satinalma@tuvasas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
PROSURASI SERVIS 15 FIRE Saka 01.01.2020 - 31.12.2020 - 12 DATES XNUMX BULAN
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Lokasi: TÜVASAŞ / ADAPAZARI
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Place: Turki Wagon Industries Inc. / ADAPAZARI / SAKARYA
b) Tanggal lan wektu: 24.10.2019 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 24
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
, ,

organizer

TÜVASAŞ
telpon:
0264 275 16 60
E-mail:
info@tuvasas.gov.tr
situs web:
https://tuvasas.gov.tr

ajang

Turkey Wagon Industry Co. - TÜVASAŞ
Alamat: Milli Egemenlik Caddesi No: 131 54100 Adapazari / SAKARYA
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 264 275 16 60
situs web:
https://tuvasas.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor