Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 11 @ 15: 00 - 16: 00

TL1
TÜLOMSAŞ

Layanan Keamanan Swasta
GENERAL DIRECTORATE OF TULOMSAS

Pengadaan Barang Perlindungan Khusus lan Keamanan kanggo Perlindungan Fasilitas TÜLOMSAŞ ing taun 2020 bakal diwenehake dening prosedur tender terbuka sing cocog karo pasal 4734 UU Pengadaan Umum Nomor 19. Informasi rinci bab tender kasebut ing ngisor iki:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 485901
1 Administrasi
a) Alamat: Ahmet Kanatlı Street 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Nomer telpon lan fax: 0 222 224 00 00 4435 4436 4437 4438 0 222 225 50
c) Alamat e-mail: tulomsas@tulomsas.com.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Wong 49 (wanita 3 - lanang 46) kanthi proteksi lan keamanan keamanan khusus keamanan 2020 (digarap liburan nasional lan preian umum)
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Wilayah sing dikubengi tembok tembok ekspor TÜLOMSAŞ Direktorat Umum
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2020

3- Tender
a) Lokasi: TÜLOMSAŞ Purchasing Supply Department
b) Tanggal lan wektu: 08.11.2019 - 15: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 11
jam:
15: 00 - 16: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

contractor
telpon:
+ 90 222 224 00 00
E-mail:
tulomsas@tulomsas.com.tr
situs web:
https://www.tulomsas.com.tr

ajang

Turkey Locomotive lan Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ)
Ahmet Kanatli Cad
Eskisehir, Eskisehir 26490 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 222 224 00 00
situs web:
https://www.tulomsas.com.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar