Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Keamanan Swasta
REPUBLIK KABUPATEN TURKEY NEGARA KABUPATEN KABUPATEN KABUPATEN KABUPATEN KABUPATEN KABUPATEN TENGAH

9 PERSONALIS PRIVATE KESELAMATAN (UNTUK 2020 YEAR) PROSURASI PERKHIDMATAN Perolehan layanan kudu ditrapake kanthi prosedur tender terbuka sesuai karo Artikel 4734 UU Publik sing diolehake Umum 19 lan tenders bakal ditampa liwat EKAP mung ing lingkungan elektronik. Informasi rinci babagan tender diwenehi ing ngisor iki:
HRN: 2019 / 521717
1 Administrasi
a) Jeneng: UMUM DIREKTORATE NEGARA NEGARA (TCDD) BENGKONG BENGKONG PABRIK
b) Alamat: TCDD AFYON CONCRETE TRAVERS FACTORY MÜD.ALİÇETİNKAYA MAH.MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK BULVARI NO: 5 03040 AFYONKARAHİSAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
c) Nomer telpon lan fax: 2722137621 - 4127 - 2722145705
ç) Situs web ing ngendi dokumen tender bisa dideleng lan diunduh kanthi nggunakake e-tandha: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Subyek pengadaan 2-Service
a) Jeneng: KELULUSAN ARMED DIRI KAYU 9 (UNTUK TAHUN 2020) PROSURI SERVIS
b) Kualitas, jenis lan jumlah:
9 PERSON 12 PROSUREMENT SERVICE KESELAMATAN EKOSON MONTHX
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
c) Papan / Panggonan Kiriman: FAKTOR TRAVERS TINDAKAN TCDD AFYON
d) Tanggal / tanggal pengiriman: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal pungkasan karya 31.12.2020
d) Tanggal wiwitan: 01.01.2020

3 Tender ing
a) Tanggal lan wektu Tender (deadline): 26.11.2019 - 10: 00
b) Papan rapat komisi tender (alamat ing ngendi e-tenders bakal dibukak): TCDD AFYON CONCRETE TRAVERS FACTORY DIETCTORATE MEETING HALL / CENTER / AFYONKARAHİSAR

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 26
jam:
10: 00 - 11: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.t punika
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar