Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
TÜDEMSAŞ

Layanan Keamanan Swasta
TURKISH Railway mesin INDUSTRY INC (TÜDEMSAŞ)

Pengadaan layanan pribadhi PRIBADI bakal diterbitake miturut prosedur tender sing terbuka miturut pasal 4734 saka Undang-Undang Pengadaan Publik sing nomer 19. Informasi rinci babagan tender yaiku:
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 500627
1 Administrasi
a) Alamat: KADI BURHANETTIN MAH. 58059 SIVAS CENTER / SIVAS
b) Telephone lan fax nomer: 3462251818 / 1300-1301 - 3462235051
c) Alamat e-mail: ticaret@tudemsas.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen tender bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Service saka subyek tender
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Layanan Keamanan pribadi 65
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: Direktur TÜDEMSAŞ-SİVAS
c) Wektu: Tanggal wiwitan 01.01.2020, tanggal completion work 31.12.2021

3- Tender
a) Lokasi: TÜDEMSAŞ Komisi Pertemuan Komisi Umum-SİVAS
b) Tanggal lan wektu: 14.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
November 14
jam:
14: 00 - 15: 00
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TÜDEMSAŞ
telpon:
+ 90 346 2251818
E-mail:
tudemsas@tudemsas.gov.tr
situs web:
http://www.tudemsas.gov.tr/

ajang

Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ)
Kadıburhanettin Mah., Cadhang Fabrika. TUDEMSAS Ora: 12
Sivas, Sivas 58030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 346 2251818
situs web:
http://www.tudemsas.gov.tr/

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar