Loading Acara

«Kabeh Kedadean

  • Acara iki liwati.

Kabar Tender: Layanan Konsultasi Teknik Bakal Entuk

Oktober 22 @ 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD lan asil tender

Layanan Konsultasi Teknik Bakal Entuk
GENERAL DIRECTORATE REPUBLIC OF TURKEY, TURKISH RAILWAYS, TCDD 7. REGIONAL DIRECTORATE PURCHASING AND STOCK CONTROL SERVICE DIRECTORATE

Calon sing duwe pengalaman sing cukup, dijaluk nglamar prequalification supaya bisa menehi layanan konsultasi kanggo nyiapake proyek-infrastruktur superstruktur ing tahap II jalur konvensional ing antarane Afyon Gar lan Universitas Kocatepe. Tender sing bakal diundang kanggo ngirim tender bakal diwenehake dening para tenderers tartamtu miturut syarat-syarat bagean 4734 Tender Law kanthi partisipasi para penawar sing bakal diajak ngirim tendha miturut dhaptar, miturut kritéria sing ditemtokake ing spesifikasi prequalification ing antarane wong sing kualifikasi ditemtokake minangka asil saka evaluasi prequalification.
Nomer Registrasi Tender: 2019 / 486713
1 Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. Ora: 2 / 1 03030 GAR CENTER / AFYONKARAHİSAR
b) Telpon lan nomor fax: 02722137621 - 02722141943
c) Alamat e-mail: 7bolgesinalinalavkokontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
ç) Alamat internet saka dokumen prequalification bisa dideleng ing: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- Subyek prequalification
a) Kualitas, jenis lan jumlah:
Afyon Gar - Universitas Kocatepe (7 Km ing wilayah Afyonkarahisar) II. Pakaryan konsultasi kanggo nyiapake proyek infrastruktur-superstruktur saka jalur sepur konvensional I.
Informasi rinci bisa diduweni saka spesifikasi administratif sing ana ing dokumen tender ing EKAP.
b) Panggonan: 7. Direktorat Daerah bakal ana ing antarane Afyon Gar - Universitas Kocatepe (ing wilayah Afyonkarahisar).
c) Jangka waktu kerja: dina kalender 180 saka tanggal wiwitan

3- Assessment prequalification
a) Lokasi: TCDD. 7. Pelatihan lan Balai Pertemuan Kantor Wilayah Aliçetinkaya Mah. Gar / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal lan wektu: 22.10.2019 14: 30

teknik_sartnamesiz_ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Tender Notices diterbitake ing situs web kita mung kanggo tujuan informasi lan ora ngganti document asli.

rinci

History:
Oktober 22
jam:
14: 30 - 15: 30
Fees:
TL1
Kategori Kegiatan:
Kegiatan tags:
,

organizer

TCDD
telpon:
444 8 233
E-mail:
info@tcdd.gov.tr
situs web:
www.tcdd.gov.tr ​​Miturut

ajang

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah
Ing jejere Bangunan Stasiun Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telpon:
+ 90 272 213 76 21
situs web:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Temokake hasil tender railway

  • Tender Teknologi Pengangkutan

  • Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor
    Babagan Levent Elmastaş
    RayHaber editor